Welkom bij dit luxueuze nieuwbouwproject, met drie prachtige gezinswoningen op een steenworp van het bruisende centrum van Tongeren.

Mooie architectuur, lichtrijke, grote ruimtes en een gunstige oriëntatie. Dit knappe project is de ideale plek voor jou en je gezin. Je profiteert hier namelijk van een zeer groene en rustige ligging dichtbij de lagere school, de supermarkten en voldoende recreatiemogelijkheden in de buurt. Zo geniet je van natuurdomein de kevie en kilometers aan velden, allemaal op wandelafstand.

Dit project wordt afgewerkt met materialen van de hoogste kwaliteit. De bouwheer koos dan ook voor BEN-woningen (bijna energieneutraal), waarbij de vloeren, muren en daken voorzien zijn van ruime isolatie. Het E-peil is hierdoor lager dan E30, mogelijk zelfs E20.

Alle woningen worden casco+ opgeleverd:
x Wind- en waterdicht, met hoogrendementsglas in aluminium ramen;
x Ventilatiesysteem type D;
x Warmtepompinstallatie lucht/water inclusief koeling voor in de zomer;
x Vloerverwarming in de hele woning;
x Afgewerkte elektriciteit inclusief 10 zonnepanelen;
x Volledig gechaped en gepleisterd;

Volledige afwerking door de bouwheer is ook mogelijk na bespreking, offertes hiervoor zijn in opmaak.

Deze woningen worden verkocht onder het btw-stelsel. Download de brochure in bijlage voor een gedetailleerd prijsoverzicht of contacteer ons voor meer informatie.

Deze nieuwe thuis heeft een laag E-peil, een stijlvolle uitstraling, private parkeermogelijkheid én kan nog volledig worden afgewerkt naar jouw wensen.

INTERESSE?
Interesse in dit prachtige project? Plan dan snel een bezoek door te bellen naar 012 23 00 23 of stel je vragen aan dries@immo-leroi.be.

Algemeen

bewoonbare opp. Vanaf 165 m²
units 3

Wat zijn uw woonvoorkeuren?

Tongeren
Neremstraat 120

Prijs vanaf € 320 000


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
Tongeren
Neremstraat 120

Prijs vanaf € 320 000

Tongeren
Neremstraat 120

Prijs vanaf € 320 000