Helaas, dit pand is verhuurd

Indien u interesse heeft in een gelijkaardig pand, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.

Schrijf u in

De alom bekende horecazaak 't Tolhuys is op zoek naar een nieuwe uitbater/huurder. In 2022 gaf de eigenaar het volledige pand een opfrissing en staat de zaak klaar om klanten te ontvangen. 't Tolhuys schreef al mooie geschiedenis en is bekend ver buiten het pittoreske Herstappe. Ontvang jij je klanten in dit gezellig hoevegebouw?

't Tolhuys kom je tegen op je wandel- en fietsroute als je van de mooie streek komt genieten. Om er iets drinken, voor een snelle hap, maar ook voor een gezellig etentje of een lekker ijsje is de zaak uiterst geschikt.

Het hoevegebouw biedt ruimte voor ongeveer 50 zitplaatsen aan tafel in een gezellige sfeer. Gelijkvloers staat een leuke toog waarrond je gezellig iets kan komen drinken of babbelen met de vrienden. In de lente en de zomer laat je je klanten genieten op een mooi en gezellig terras. Vraag ons naar de mogelijkheden voor samenwerking om vers ijs te verkopen!

Feesten
Het geheel ligt in een mooie rustige en landelijke locatie en is zeer geschikt voor bedrijfsbijeenkomsten, huwelijksfeesten, communie, verjaardag.... Ook als uitvalsbasis voor je evenement, een wandeling of fietstocht.

Wonen
Aanpalend aan het handelspand is een kleine woonst. Hier kan de uitbater gebruik van maken. De mogelijkheden en voorwaarden zijn te bespreken.

Is je interesse gewekt of sta je al te popelen om aan het werk te gaan? Vraag dan naar de voorwaarden bij immo Leroi. Bel 012/23.00.23 of mail naar kimberly@immo-leroi.be en ontvang alle info in je mailbox.

Detail van het pand

Algemeen

Adres:Dorpsstraat 10
Herstappe
Referentie:23H0107
Type:Horeca
Beschikbaar vanaf:In overleg
Algemene staat:Instapklaar
Verhuurbare vloeroppervlakte:496 m²

Comfort

Bushalte:Ja - op minder dan 500 m
Raamwerk:Hout
Beglazing:Dubbel
Verwarming:CV-ketel, Aardgas

Wettelijke gegevens

EPC Certificaat Nr.:20221002-0002687349-RES-1
EPC Index:703,00KWh/m²/jaar
EnergyClass:F
EPC Opmaakdatum:2/10/2022
EPC Geldig tot:2/10/2032
Overstromingsgevoelig:Niet meegedeeld
Overstromingsgebied:Niet meegedeeld
Erfgoed:Niet meegedeeld
Deze eigendom kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.vlaanderen.be/een-woning-kopen/renovatieverplichting-voor-residentiele-gebouwen

Verhuurd


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

Verhuurd

Verhuurd

}