wat onze klanten zeggen

10 januari 2022Caroline en haar partner zochten een nieuwe woning met veel karakter in Tongeren. Dries van Immo Leroi hielp hen met raad en daad om hun droomhuis te vinden.

Fantastische service

Caroline: “We hebben ons prachtige huis in Tongeren gevonden via Immo Leroi. De service was fantastisch! Bij een heleboel makelaars kregen we het gevoel van ‘dat moet hier snel gaan, want er zit veel geld achter’. Dat voel je dan ook als klant. Bij Immo Leroi was dat totaal niet zo.”

Proactief werken
 
“Als we een vraag hadden, gaf Dries heel proactief een antwoord. Sommige zaken had hij ook al goed voorbereid en daar dus op geanticipeerd, zonder dat wij ernaar gevraagd hadden. Ook kende hij het huis goed waar we naar gingen kijken.”

Raad en daad
 
“Na de ondertekening van het compromis zaten wij nog met een dringend, praktisch probleem op de dag van de verhuizing. Ook toen konden we rekenen op Dries om ons persoonlijk met raad en daad bij te staan.”

Dikke 10
 
“Dit alles ondanks het feit dat hij aan ons als koper niets verdient. Als hij dat al doet ons, wat een fantastische service het wel niet zal zijn wanneer je jouw huis verkoopt via Immo Leroi. Dus van ganser harte krijgt Immo Leroi van ons een dikke 10!”

 
Ben jij net zoals Caroline op zoek naar jouw droomwoning in Tongeren en omstreken? Laat ons je dan helpen!