Leroi immo filmpje

14 oktober 2020

Beste lezer 

We zijn fier u hierbij onze eerste "blog" voor te stellen.   We willen je leuke en nuttige artikels aanbieden over wonen en immo.  Kies zelf aan de hand van 'hashtags' '#' welke artikels jij wil lezen. Schrijf je bovendien in op onze nieuwsbrief, dan ontvang je deze gratis in je mailbox. De artikels die u zal lezen zijn actueel, hot of gewoon leuk om te lezen. 

En welkom, want je bent nu op de spiksplinternieuwe website van #immoleroi.  Ons doel is u een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke tool te bieden met een overzicht van het leukste aanbod in onze mooie streek.  We besteden veel aandacht aan het voorstellen van ons aanbod en hopen dat u een aangenaam verblijf op onze pagina heeft. 

Wist je dat we 'op maat' werken? Interessant als je eigenlijk geen makelaar wil inschakelen maar toch wil beroep doen op enkele diensten zoals bijvoorbeeld het aanvragen van attesten, verkoopklaar maken van de woning, foto's, ons netwerk enz. Vraag ons naar de mogelijkheden, we helpen u graag verder. 

Vind je niet wat je zoekt?   Laat het ons weten via het zoekformulier en wij houden jou op de hoogte van ons nieuwste aanbod. 
Heb je een woning te koop?  Contacteer ons dan zeker, we geven je geheel vrijblijvend uitleg over wat wij voor jou kunnen doen.    

Vergeet niet in te schrijven op onze nieuwsbrief, we beloven dat u er geen spijt zal krijgen. 

uw team, 
Josine, Kimberly, Dries en Roland

Ontdek ons filmpje via de link.