HOMESTYLING ja of nee?

28 oktober 2020

Ik ben 100.000 keer zeker van wel. Jij klikt toch ook sneller op een mooi plaatje dan op een rommelige foto? 

Een mooi gepresenteerde woning verkoopt beter, daar is iedereen het mee eens. Een mooi gepoetste auto is toch ook aantrekkelijker?

Wat is homestyling?
Het verkoopklaar maken van de woning die je wil verkopen. De woning op z'n best presenteren door te focussen op de mogelijkheden en de pluspunten.  De koper kan zich beter inbeelden of dit zijn nieuwe droomwooning kan worden. 

Is homestyling of vastgoedstyling voor iedereen? 
Ja, zeer zeker.
Heb je een woning die nog moet opgeknapt worden?  Zorg dan dat de woning leeg is zodat de kandidaat de ruimtes en mogelijkheden goed kan inschatten. Is de tuin een puinhoop? Vraag je eens af wat jij hiervan zou vinden als koper. 

Woon jijzelf nog in het te verkopen huis? Denk dan zeker na over de presentatie of vraag de eerlijke raad van een kritische vriendin. Ga zeker ook door onze tips. 

Deze eenvoudige tips helpen je al een heel eind op weg.
TIP 1

opruimen, opruimen en nog eens opruimen! 
Het allerbelangrijkste is opruimen. Het is gratis, het kost enkel tijd en moeite én je moet het toch doen eenmaal de woning verkocht is. Weg met rommel, spullen die erg persoonlijk zijn (foto's, souveniers, medailles, religieuze beelden...), weg met manden en eetbakken van je lieve huisdieren... 

TIP in de TIP 
Plan een opruimweekend met het ganse gezin of met de familie.  Een tasje koffie en een lekkere taart erbij maken het gezellig. 

TIP 2
Verhuis nu al de overbodige en storende meubels en behoud enkel het nodige in de kamer.  

TIP 3
Poets de woning, alle sanitair kraaknet, was de ramen, hang de gordijnen netjes. 

TIP 4
Doe kleine reparaties. Herstel kleine storende dingen zoals loshangende klinken, zorg ervoor dat het behang netjes oogt, herschilder de muur waar te veel sporen van je huisdieren te zien zijn. 

TIP 5
Zorg voor voldoende licht, zeker als de bezoeken in de donkere dagen doorgaan. Doe de rolluiken omhoog en de gordijnen open. 

TIP 6
Zet een leuke plant in de kamer of een bosje bloemen. 

TIP 7
Zorg voor een aangenaam welkom. Een verzorgde voordeur en portaal, een mooie mat in de winter, een pot met een verse plant.  Een inkomhal die zin geeft om meer van de woning te zien is een goed begin. 

TIP 8
De keuken,  de badkamer en het toilet zijn spik en span.  Toiletpotten dicht. 

TIP 9 tot 20
Meer weten? Ik bezorg je gratis de overige tips in je mailbox.  Gewoon vragen via onderstaand formulier en ik stuur ze op. 

Ik ben bereid jullie geheel gratis advies te geven als jij mij een foto stuurt van het interieur waar jij advies over wil. 
Vul het formulier in én stuur de foto naar josine@immo-leroi.be en ik bezorg je eerlijke tips :-) 

Uitgebreid advies aan huis kan ook. Vul het onderstaand formulier in en ik neem contact met jou. 

#homestyling #vastgoedstyling #verkoopklaar #huisverkopen #immoleroi   

bron foto bloomon