HBvL :"vrouwen in het vastgoed"

05 maart 2021

6 maart 2021, internationale vrouwendag.  We werden gevraagd of we een stukje over ons kantoor in de krant willen zetten? Hoe zit het met vrouwen in het vastgoed? Heel goed zouden we zeggen. Bovendien viert IMMO LEROI dit jaar zijn 30ste verjaardag én komt de nieuwe generatie ons versterken. Hierover lees je in een andere blog.  Alle redenen dus om ons familiebedrijf eens in de kijker te zetten. 

Hoezo vrouwen? 
Toen ik pas begon in de vastgoedsector durfde sommige mannen wel eens op me neer te kijken.  Maar ik voelde me goed in de job. Het is een sector met heel veel sociaal contact en dat is wat me zo aantrekt.  Je bent steeds met mensen bezig en daar hou ik zo van. En mensen houden van empathie, ze hebben dat nodig. Ik ook. Bovendien is het een veelzijdig beroep.  Cijfers van het BIV toonden aan dat één op drie vastgoedmakelaars een vrouw is. 

De vrouw beslist
De organisatie van het wonen en ons huis is eigenlijk een vrouwenkwestie, dat zit er gewoon ingebakken. In het merendeel van de gevallen zien we dat de vrouw uiteindelijk de knopen doorhakt over het al dan niet aankopen van hun nieuwe woonhuis of appartement. 

50/50
Bij IMMO LEROI is de man/vrouw verhouding eerlijk verdeeld. Twee mannen, twee vrouwen. We willen zeker de mannen niet opzij zetten want hier zitten heel straffe werkers. Vader en zoon vormen een ideale tandem en brengen uw verkoopdossier tot een goed einde.  Eigenlijk zijn we een gezonde mix, en zo moet het ook.    

Klik hieronder op de link en lees het krantenartikel van IMMO LEROI 

#immoleroi