bereken zelf uw renovatiekosten met deze handige tool

31 oktober 2023

Het renoveren van een huis is een opwindende onderneming en brengt financiële overwegingen met zich mee. Helemaal interessant dus voor wie verliefd wordt op een woning met een minder gunstige EPC-score. 

Wat is het?

Setle is een gebruiksvriendelijke gratis online tool die speciaal is ontworpen om het proces van het schatten van renovatiekosten te vereenvoudigen. Je berekent zelf de kosten die nodig zijn om de door jouw specifiek gewenste renovaties uit te voeren. 

8 voordelen voor jou:

  1. Eenvoudig in gebruik: Setle is zo eenvoudig dat je geen bouw- of financiële achtergrond nodig heb. 

  2. Uitgebreide database: De tool bevat een schat aan informatie over bouwmaterialen, arbeidskosten en andere uitgaven, waardoor ik gedetailleerde en nauwkeurige schattingen kan maken.

  3. Aanpasbaarheid: Setle stelt me in staat om projectspecifieke details in te voeren. Ik kan factoren zoals locatie, projectgrootte en complexiteit aanpassen, zodat ik schattingen krijg die precies bij mijn behoeften passen.

  4. Realistische schatting: De schattingen die Setle genereert, komen heel dicht in de buurt van de werkelijke markttarieven, waardoor de kans op onverwachte kostenverhogingen wordt verkleind.

  5. Tijdsbesparing en volledig gratis: Geen uren meer verspillen aan het zoeken naar prijsinformatie op verschillende websites. Setle brengt alle benodigde gegevens op één plek samen. Bovendien is het volledig gratis. 

  6. Budgetplanning: Dankzij Setle kan ik een realistisch budget opstellen voor mijn renovatie, zodat ik een duidelijk beeld heb van de financiële inzet die nodig is.

  7. Professionele rapporten: Setle genereert een professioneel rapport dat je kan gebruiken voor de aanvraag van jouw hypothecair krediet of voor besprekingen met jouw aannemer.

  8. Up to date: Setle houdt de veranderende marktomstandigheden bij en voorziet updates over materiaalkosten en arbeidstarieven, zodat mijn schattingen altijd up-to-date zijn.

Maak dus zeker gebruik van deze onmisbare tool als je gaat renoveren. Of je nu je keuken, badkamer of hele huis wilt renoveren, Setle is je betrouwbare metgezel bij het realiseren van je renovatiedromen. 

Je vindt de rechtstreeks link "renovatiekosten berekenen" onder de prijs bij de woning. Als er nog geen rechtsteekse link voorzien is, vraag ons dan naar de mogelijkheden. 

Hulp nodig of wil je meer info over deze interessante renovatietool? Bel gerust naar 0475/24.33.37 of stuur een mailtje naar josine@immo-leroi.be