IMMO LEROI IS JARIG

07 februari 2021

ZIN IN EEN FEESTJE 
In 2021 bestaat IMMO LEROI 30 jaar en of we zin hebben in een feestje!  
Want 30 jaar vliegt om, alsof het niks is.  Wat begon als een zotte droom van een jong meisje, net afgestudeerd, is vandaag een zeer goed gekend kantoor met veel ambitie. Ons team is een echt dreamteam. Het voelt niet aan als werken, ons kantoor is onze tweede thuis, waar we doen wat we graag doen en waar we goed in zijn. Je kan ons altijd bereiken.  En iedereen is er welkom. 

FAMILIEBEDRIJF
En er is nog een reden om fier te zijn. Zoon Dries kiest om in het kantoor van zijn ouders te werken. Met zijn 23 jaar heeft hij een superfrisse kijk op de dingen en heel veel goesting om te werken. Dat is nu net onze sterkte. Omdat we dicht bij elkaar staan durven we al eens kritisch te zijn, eerlijk kritisch. En opbouwend, we weten wat we aan elkaar hebben en we dagen elkaar uit. Daar haalt de klant zijn voordeel uit. 

KLANTEN 
Onze klanten, daar doen we alles voor.  Van 's morgens tot 's avonds zijn we bezig met onze klanten. Verkoper of koper, verhuurder of huurder, je kan bij ons terecht met al je immovragen.  De ervaring en constante bijscholing zorgen ervoor dat we heel wat expertise in huis hebben. We kennen de nieuwste wetgeving en helpen je graag op weg om een huis, appartement of grond te verkopen of te kopen, te verhuren of te huren. We gaan iedere dag op zoek naar goede eigendommen voor onze zoekers. We zijn pas blij als onze klanten tevreden zijn. 

DE PAPLEPEL 
Zowel Josine als Roland zijn de oudste van vier.  Bij de verjaardag van ons kantoor willen we toch onze ouders bedanken. De ouders van Roland hadden een winkel in Veldwezelt, de ouders van Josine hadden een bouwmaterialenbedrijf in Lauw. Allemaal zelfstandige werkers die ons geleerd hebben wat hard werken is en die ons belangrijke waarden van het leven hebben doen inzien. 

DE TOEKOMST
De toekomt ziet er goed uit. We hebben een stevig team en alle kennis om de mensen bij te staan in hun woondroom. Corona heeft de wereld op z'n kop gezet.  De opwarming van de aarde heeft invloed op onze leefgewoonten en zeker ook op ons wonen. De verplichtingen die hier om de hoek komen kijken, de energieprestatie van de huizen, hier willen we een informerende rol op ons nemen.  Een klare kijk geeft goede inzichten. Onze klant hierin bijstaan, dat is ons doel.     

IMMO LEROI IN UW KRANT 
IMMO LEROI staat dit weekend in het Belang van Limburg.  Je kan de bijlage lezen via onderstaande link. 

MAAK KENNIS MET IMMO LEROI 
Bel ons voor een vrijblijvende kennismaking op 0475/24.33.37 of 012/23.00.23.  Of vul het onderstaande formulier in, dan contacteren wij je asap.  

Josine, Roland, Dries en Kimberly 

#immoleroi #huisverkopen 

Lees hieronder onze bijdrage in de vastgoedprofessional in het Belang van Limburg : 
 

CONTACTEER ONSU moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen
** Eén van deze velden is verplicht in te vullen